Klanten over ons

Bij jh-brabantverhuur streven wij ernaar om onze klanten tevreden te stellen en de best mogelijke verhuurervaring te bieden. Onze referenties spreken voor zich en tonen aan dat wij onze belofte waarmaken.

Onze tevreden klanten variëren van particulieren tot bedrijven en zijn enthousiast over onze service, betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij zijn trots op onze beoordelingen en waarderen elk compliment of suggestie dat ons wordt gegeven om onze diensten te verbeteren.

Een echte aanrader, Goedkoop en super vriendelijke mensen. Goede service. En goedkoop, een dag huren is 24 uur.
Coert
Ik had de bus langs de weg geparkeerd en toen ik terug kwam had er iemand tegen de rechter buitenspiegel gezeten de kap was kapot.ik heb ze gebeld en het verteld. Ze hebben er na gekeken en werd terug gebeld wat de kosten waren.Alleen de kosten van de kap €40.00 zijn van de borg ingehouden en de rest is netjes terug gestort. Dank je voor deze correcte afhandeling.
Ad
Vriendelijk bedrijf. mooie auto voorraad scherpe prijzen. En zeer mooie exclusieve auto's te huur. en natuurlijk ook voor bedrijfs bussen huren.
Richard
Vriendelijke personeel zeer behulpzaam ik ben goed geholpen een echte aanrader hoor jullie zijn toppers bedankt
Petra
Altijd goed! 2x al met de bus naar Finland op en neer geweest, mooi prijsje, goede service en altijd zonder problemen!
Ryse
Bakwagen nodig, binnen dag geregeld. Snel en vriendelijk geholpen, ze maken foto's vooraf, zodat je ook geen gedoe met schade achteraf hebt ("zat het er nou wel of niet"). Borg was binnen dag weer teruggestort.
Lennart
Zeer tevreden. Makkelijk om te reserveren. Aardige mensen en betrouwbaar. Mijn reservering zat niet in het systeem, maar de bevestigingsmail was prima om het alsnog allemaal in orde te maken.
wiyay
Busjes zijn prima, aardige mensen. Enige minpunt: heb hier een aantal maal een busje gehuurd maar degene die ik wilde was nooit beschikbaar. Een grotere en duurdere bus altijd wel.
Brian
Vrijdagmiddag had onze bedrijfsbus het begeven, via via kwam ik bij Bleu Rent terecht. Deze gebeld en had nog een sprinter beschikbaar, deze snel opgehaald in Den Bosch. Alles nog op tijd kunnen bezorgen bij onze klanten Bleu Rent bedankt !!!!! Wanneer ons busje het weer begeeft kom ik zeker terug
Jasper
Whatsapp Chat
Stuur je bericht en wij nemen contact met je op.

JH-Brabantverhuur nieuwsbrief

Naam(Vereist)
Privacy(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
(c) 2024 jh-brabantverhuur.nl

Van 22 juli 2024 tot en met 12 augustus 2024 zijn wij gesloten